De Citit : Altele

L’ATELIERO, un nou brand de parfumuri creat de un cuplu de români stabiliți în Germania

| 21 martie

În spatele brandului L’ATELIERO se află cuplul Aurelia și Rudi Bedy stabiliți într-un loc idilic din Pădurea Neagră, Germania – iar parfumurile sunt viața lor. Călătorind în jurul lumii, au ajuns să se familiarizeze cu universul parfumurilor, dar și cu oamenii din spatele acestora. Varietatea copleșitoare pe care au întâlnit-o i-a determinat să facă acest pas și să-și creeze propriile parfumuri. Astfel s-a născut L’ATELIERO. Sub motto-ul „Craving for it.” cei doi dezvoltă parfumuri care se mulează pe diverse personalități și stiluri de viață.

În portofoliul L’ATELIERO veți găsi parfumuri care vă vor impresiona chiar de la prima întâlnire. Notele care le compun sunt în așa fel asociate astfel încât să vă sublinieze personalitatea cu toate fațetele ei minunate. Pentru ca orice cumpărător să se bucure de aceste creații cât mai mult timp, e important să știți că acestea conțin peste 25% din ulei de parfum de cea mai bună calitate.

Momentan gama de parfumuri de femei L’ATELIERO este compusă din 5 produse: Belle Mademoiselle, Furry Attraction, The Queen, Innocent Addiction și Jasmine Dream, disponibile aici → https://www.lateliero.ro/parfumuri-colectia-femei/, iar scurta lor caracterizare o puteți găsi mai jos:

Belle Mademoiselle se caracterizează prin note de vanilie ușor dulci. Amintiri subtile de vată de zahăr și bezele vin în minte în primă fază. Lămâia cu al său parfum răcoritor se amestecă cu dulceața, înainte ca o a doua pereche de miresme să completeze această compoziție cu praline și pere. Un adevărat deliciu pentru simțurile olfactive.

O regină poate conduce chiar și fără prea multe cuvinte. Prezența ei este suficientă. Parfumul din portofoliul L’ATELIERO botezat The Queen este la fel de subtil și totuși bine definit. Nuanțe proaspete de lămâie, iasomie și floare de portocal plutesc pe o bază puternică de note de zmeură și miere. O creație care este demnă doar de o adevărată regină.

Furry Attraction este ușor precum o pudră și miroase cald, elegant și seducător. Aromele sale florale de bujor și frezie de primăvară armonizează elegant cu litchi-ul fructat, conferindu-i acestui parfum un rafinament imbatabil și o prospețime irezistibilă.

Parfumul inimitabil al florilor de iasomie acționează ca un afrodisiac îmbătător. Iar notele calde și lemnoase de cașmir completează această îmbrățișare caldă și familiară. Jasmine Dream este un adevărat parfum de vis.

Primele momente petrecute cu Innocent Addiction se simt ca o briză proaspătă de portocale. Simțurile sunt acum deșteptate și pregătite pentru notele plutitoare, senzoriale de iasomie și trandafir, înainte ca eleganța atemporală a patchouli-ului și prospețimea exotică a vetiverului să confere parfumului corp și caracter. Un parfum pe care vă veți dori să-l purtați cât mai des!

Bonus: Pentru persoanele care-și doresc să se familiarizeze cu noul brand există Discovery Set. La prețul de 29,99 euro acesta include toate cele 5 parfumuri pentru femei ale brandului L’ATELIERO în pulverizatoare de 3 ml fiecare și un voucher de 15% pentru comanda unui parfum din colecție → https://www.lateliero.ro/discovery-set-extrait-de-parfum-femei-15ml/