Locuri : Agenții de turism

Malya Travel

Dragostea pentru calatorii a facut ca MALYA TRAVEL sa nu fie o simpla agentie de turism unde se vand vacante sau bilete; aici gasiti personal calificat care va poate oferi consultanta inaintea calatoriei, organizarea calatoriei si asistenta permanenta in timpul acesteia pentru a va bucura de serviciul oferit de noi .

Agentia noastra este structurata pe urmatoarele departamente :

Turism Intern
Nu stiu altii cum sunt dar la agentia Malya Travel oferta din tara umple sufletul clientilor de bucurie avand vacante: la munte, la mare, la bai, in statiuni balneare si la pensiuni agroturistice .

Turism Extern
Nu putem descoperi noi locuri frumoase cata vreme nu avem curajul sa solicitam vacante in cele mai diverse colturi din lume agentiei Malya Travel, care are oferte in : Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Malta, Olanda, Spania, Tunisia ,Turcia….

Bilete de avion
Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer dorind ca sa mai calatoresti cumparand bilete de la Malya Travel.
Malya Travel va poate oferi bilete de avion pentru orice companie aeriana, cu plecari din orice aeroport din lume, la tarife speciale iar pentru grupuri si corporatii se ofera discounturi.

Turism de afaceri
Pentru a organiza ai nevoie de idei, iar ideile sunt indemnul catre actiune, ceea ce a facut ca Malya Travel sa se implice
in organizarea de evenimente bussines : congrese, conferinte, cocktailuri, aniversari de firma, lansari de produse, in marile orase ale tarii..