Locuri : Cinema

Cinema City

Cele 5 sali ale Cinema City se afla in incinta Iulius Mall, la etajul 3, langa Food Court.

Detalii:
– 5 Proiectoare de 35 mm Kinoton FP30A, furnizate de producatorul german Kinoton, nr. 1 intre producatorii de echipament de cinema de pe piata europeana.
– 865 de scaune cu tetiere si support de pahar, produse in Franta de Quinette, firma cu peste 20 de de experinta specializata in scaunele de cinematograf
– Aer conditionat cu ajustare automata computerizata
– Bar cu o selectie variata de racoritoare si dulciuri
– Popcorn pregatit pe loc si nachos cu doua sosuri (fierbinte si rece)
– Casa de bilete complet computerizata, integrata cu sistem de rezervare a biletelor online
– Sistem surround cu procesoare Dolby Digital, utilizand boxe JBL (cel mai calitativ producator) 5 ecrane din perete in perete, care permit rularea diverselor formate de film (ecran lat, cinemascope)
– Capacitate totala: 885 locuri

Cine este Cinema City?
Cinema City Romania este parte a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Central si de Est. Compania detine un lant de cinematografe Cinema City si IMAX® in Polonia, Ungaria, Cehia si Bulgaria. Compania este de asemenea cel mai mare operator de cinema in Israel. Dupa ce s-a listat cu success pe bursa din Varsovia, compania a lansat un program de dezvoltare a unei retele extinse si in Romania.

Scurt istoric
Cinema City International si-a inceput activitatea in Israel, in 1929. In anii care au urmat, a crescut exponential, ajungand lider de piata in tara sa de origine. In 1997 a luat decizia sa se extinda si pe alte piete, si si-a deschis primul multiplex in afara Israelului, in Ungaria. In cei 10 ani care au trecut de la decizia de extindere, compania a ajuns sa detina 60 de cinematografe multiplex, cu un total de 503 sali. La acestea se adauga si 7 cinematografe IMAX® (cinematografie 3D pe ecran cu format mare), pentru care Cinema City International detine licenta exclusiva pentru fiecare din tarile in care compania este prezenta. Cinema City International este lider atit la nivel regional, cit si in fiecare din piete, si intentioneaza sa-si extinda si mai mult prezenta.