De Citit : Altele

Iubitorii de CS:GO se pregătesc pentru o competiție incendiară în cadrul Superbet Open

| 18 octombrie

Numele celor 4 echipe de Counter Strike: Global Offensive calificate în semifinalele Superbet Open au fost aflate în urma grupelor disputate de către cele mai talentate echipe din România în 26 Septembrie și 3 Octombrie. 

Iubitorii de CS:GO, considerat pe drept unul dintre cele mai populare jocuri video din țară, au avut parte de un spectacol pe cinste în cadrul meciurilor jucate în cele două grupe în urma cărora semifinalistele ce s-au calificat în fazele următoare ale turneului și-au aflat numele: AllStars Gaming, Nexus Gaming, OneTap Gaming și Quantum Prodigy.

Echipele, precum și comentatorii, printre care și nume importante de pe scena de CS:GO din țară, JaxiTV, Pop, AlexaTV, Ang și alți specialiști ai jocului, s-au delectat cu peste 6 ore de joc în fiecare grupă, lupta fiind una strânsă pentru miza de 8.000 de euro ce va putea fi atinsă în finala competiției ce va avea loc in 24 Octombrie la Cluj. 

“Credem că scena esportului românesc este în continuă creștere și din acest motiv suntem convinși ca este nevoie de susținerea noastră. Ne dorim să facem parte din competiții sportive cât mai variate și să fim alături de fani oriunde s-ar afla ei, iar gamingul competitiv este o zonă foarte fresh, o zonă cu mult potențial, o zonă unde jucătorii, echipele și fanii deopotrivă formează comunități extrem de închegate, comunități din care suntem mândri să facem parte”, a spus Andrei Stan Directorul de Marketing Superbet România. 

Superbet Open competiția de CS:GO organizată la Cluj de către Digital Crusade în parteneriat cu Superbet, se va desfășura în perioada 17 – 24 Octombrie, cu un program 100% online, ce va fi transmis în direct pe canalele de Youtube și Twitch Digital Crusade și care va include o mulțime de momente cu jucătorii, influencerii din domeniu, dar și ore prețioase de competiție cu o producție incendiară în care se va juca doar CS:GO de calitate.

Superbet Open este un eveniment românesc extrem de ambițios dedicat esportului la care branduri bine cunoscute precum Creatopy, KFC România, Campofrio, Lenovo Legion, HyperX, Banca Transilvana, Hellcase, Urban Monkey și Primăria Cluj și-au unit forțele într-o adevărată cruciadă digitală de CS:GO de calitate!

____

Digital Crusade este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente de esports din România fondat în toamna anului 2018 la Cluj-Napoca. Cu o experiență de peste 23 evenimente în domeniu, ce au avut loc în decursul a 3 ani, Digital Crusade pregătește în fiecare sezon noi competiții dedicate gaming-ului având ca misiune popularizarea fenomenului de esports în România și ridicând constant standardul național din domeniu.