De Citit : Știri

Incercati si un pic de sport la terasa Fabrica, la ADfel 2012, impreuna cu Intersport

| 12 august

Intersport aduce la cea de-a saptea editie ADfel, evenimentul de branded entertainment organizat de IQads, intre 13 si 19 august, la terasa Fabrica, trei experiente neconventionale prin care demonstreaza participantilor ca putem face sport oriunde am merge.
Daca va imaginati ca singurul sport pe care il veti face la ADfel este intorsul capului dupa fete frumoase, aruncatul privirii la proiectii sau exersatul degetelor atunci cand rasfoiti meniul, Intersport vine cu o alta propunere de activitate pe care o puteti face la masa. Asta ca sa puteti incerca si un pic de sport. Nu va spunem inca ce, dar va dam un indiciu: totul e din incheietura.
Participantii la ADfel nu-si vor putea uita statutul de sportivi nici cand vor vizita toaletele de pe terasa Fabrica. Doua dintre cabinele de toaleta vor fi dotate cu instrumente de care sa se ajute pentru a exersa “pozitia schiorului”, despre care nici voi nu stiati ca e poate una dintre preferatele noastre atunci cand poposim la bai.
Intersport a pregatit o activitate si pentru amatorii de fotbal, care vor fi invitati sa-si testeze abilitatile folosind una dintre mingile aferente sportului preferat. Insa provocarea nu e dintre cele mai usoare: competitorii vor trebui sa nimereasca fix butonul de Like al unui cover photo implementat in terasa.
ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M si Funky Donkey. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.
IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.