Locuri : Cazare

Bellaria

Numar camere: 48
Numar locuri: 96

Situat in cartierul Bucium, intr-o zona rezidentiala foarte linistita, la doar cateva minute de mers cu masina de centrul istoric al Iasului, Hotelul Bellaria este locul ideal pentru a petrece un sejur minunat intr-o ambianta placuta si reconfortanta.

Camere
Hotel Bellaria pune la dispozitia clientilor cazare in camere cu un nivel sporit de confort si servicii adiacente profesionale de 4 stele, pentru o experienta de neuitat in orasul celor sapte coline.
Hotelul ofera camere in regim single si double, dotate cu:

microclimat individual controlat
LCD si cablu tv
minibar
acces internet de mare viteza
telefon cu linie directa

Alte servicii:

room-service
transport bagaje
concierge
sali de conferinte
lift
supraveghere video
fax
transport persoane
bar
2 parcari

Gradina de vara
Gradina de vara – plina de liliac, este o atractie pentru parfumul, linistea si frumusetea deosebita a locului. Gradina are o capacitate de 370 de locuri desfasurate pe un spatiu generos. Mesele amplasate intre aleile de liliac ofera o intimitate aparte clientilor.

Restaurant
– Restaurantul Clasic cu o capacitate de 200 de locuri a gazduit de-a lungul timpului cele mai frumoase petreceri si spectacole din Iasi. Muzica variata, mereu pe placul invitatilor, indiferent de preferinte, este intotdeauna completata de mancarurile cele mai fine.
– Somptuos si totodata intim, asa poate fi caracterizat Restaurantul Gourmet care impresioneaza prin supereleganta stilului Victorian. Capacitatea sa este de maxim 250 de locuri, iar pentru petrecerile selecte si cele de anvergura, peretele care desparte Restaurantul Clasic de Restaurantul Gournet poate fi ridicat, la final rezultand un salon mai mult decat generos, cu o capacitate de peste 400 de locuri.
– Restaurantul Rustic cu specific moldovenesc respecta traditia asa cum se cuvine. Mesele din lemn sculptat, canile din ceramica si stergarele cu motive populare creaza un ambient perfect pentru cei care iubesc folclorul. Sarmalutele in foi de varza si cele pregatite in bostan, pastrama de oaie si tochitura moldoveneasca reprezinta ‘piesele de rezistenta’. Porcul la protap si placintele cu branza, mere sau dovleac sunt gatite la vedere, ca lumea sa prinda pofta.