De Citit : Știri

Zilele Culturale ADfel 2012 se incheie diseara, la terasa Fabrica

| 15 august

Diseara, la terasa Fabrica, se vor incheia cele trei Zile Culturale de ADfel 2012. In acest an in numar de 19, organizatiile sociale, culturale, ecologice sau educationale vor continua seria de promovari inedite inceputa in primele doua zile ale evenimentului.
Tot in aceasta seara, Jameson va ajunge la Fabrica pentru a le arata participantilor ce inseamna spiritul autentic irlandez. Barmanii vor pregati Short Tails, cocktail-uri mixate in 60 de secunde, pe care publicul le poate experimenta pe parcursul proiectiei cu cele mai bune momente ale competitiei de scurtmetraje "Done in 60 seconds". De asemenea, castigatorii DISS 2012 vor urca pe scena ADfel si vor povesti despre cele mai palpitante si amuzante amintiri pe care si le-au facut la participarea in cadrul competitiei internationale organizate de Jameson Empire. Ulterior, celor de pe terasa li se va lansa o provocare: vor avea la dispozitie 60 de secunde pentru a interpreta una dintre scenele unei pelicule celebre, pe care trebuie sa o recunoasca dupa soundtrack. Totodata, pe plasmele din terasa vor rula intrebari de cultura generala ce se adreseaza cinefililor. Raspunsurile vor fi trimise prin SMS, iar primul membru al publicului care gaseste raspunsul corect la intrebari va primi codul secret care ii va permite sa-si ridice premiul de la bar: un cocktail cu Jameson Irish Whiskey.
Incepand cu ora 18:30, PRIME Romania invita pasionatii de publicitate neconventionala sa participe la o ADfel de editie PR Tea &Ad Cookies, pentru a face cunostinta cu latura nonconformista a acestei industrii alaturi de Elena Pomarac, alumn PRIME.
Celor aflati la inceput de drum in comunicare li se adreseaza si activitatile derulate de VIP Romania si semnele pe care IQads Kadettle-a lasat prin terasa Fabrica.
Incubator107 se va intoarce la Fabrica, de aceasta data invitand partcipantii sa ia lectii de pian, iar Biciclop va intampina, pentru a treia oara, publicul ADfel.
Si in aceasta seara sunt deschise atelierele Scrie Despre Tine, ce documenteaza experiente personale in cadrul unui camping, iar Familia Ludens asteapta noi membri, alaturi de Motanov Motanul Mov, de laRevista de Povestiri.
Zumzi se va intoarce in a treia seara cu lectii si concursuri de dans, iarMixtopia va continua sa upgradeze cocktailurile de la bar cu ajutorul stickerelor. BeWhere va testa din nou nivelul de cultura urbana de care dau dovada participantii, lansand a treia serie de concursuri cu premii.
Publicul isi poate testa din nou dexteritatea personalizand sacose sau portofele alaturi de Atelierul de Panza. Nici spiritul ecologic nu va fi abandonat pentru ca Greenpeace si Mai mult Verde continua sa antreneze publicul in activitati ce vizeaza aceasta sfera.
In aceasta seara, participantii vor putea viziona o retrospectiva a ultimelor 5 editii de Grand Spoof, pregatindu-se astfel pentru maine, 16 august, cand castigatorii celei de-a sasea editii a competitiei de parodiat reclame vor fi premiati pe scena ADfel.
Aplicatiile inedite marca ARworks nu vor lipsi de pe terasa, iar cele mai premiate campanii neconventionale la nivel international vor putea fi vazute la ADfel Galleries, o expozitie de printuri sustinuta de Agrafa.
Pe intreaga durata a ADfel, participantii sunt incurajati sa isi verifice notele de plata cu atentie, pentru ca astfel vor primi solutii neconventionale pentru amenajarea locuintei din parteaPraktiker. Intersport va continua sa demonstreze ca antrenamentul nu poate fi limitat de spatiul in care ne aflam, iar Orange le propune invitatilor sa isi petreaca momente relaxante in spatiul special amenajat si dotat cu Wi-Fi gratuit.
ADfel se desfasoara la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.