De Citit : Altele

Zilele Canon aduc la F64 prezentări foto inedite, oferte speciale și un concurs dedicat fotografiei de vară

| 14 iulie

București, 13.07.2015 – F64, cel mai mare magazin foto-video din România, și Canon anunță „Zilele Canon”, un eveniment care se va desfășura în perioada 15-18 iulie în sala expozițională a magazinului și cuprinde trei prezentări fotografice, o tură foto, oferte speciale la echipamente foto-video și un concurs dedicat fotografiei de vară. Cea mai bună imagine va fi recompensată cu o imprimantă Canon Selphy.

În prima zi a evenimentului, 15 iulie 2015, începând cu ora 19.00, Tatiana Volontir va susține prezentarea „Lumina naturală în portretul artistic”. Prin fotografia de portret, ea caută mereu oglindire în oameni. “Fotografia a devenit pentru mine un mijloc de exprimare, de eliberare, dar și de descoperire. Este un studiu al proiecțiilor universului interior al modelului asupra mea”, susține Tatiana.

Zilele Canon din 16 iulie aduc la F64, tot începând cu ora 19.00, prezentarea „Inspirație, basme și fashion” sustinuță de Andreea Retinschi. Pasiunea pentru lumea imaginilor a început cu un curs de fotografie pe film, în liceu, și continuă astăzi cu dorința de a transmite povești prin fotografiile sale. Participanții vor învăța trucuri despre fotografia de modă și despre cum să ne păstrăm imaginația vie.

Pe 17 iulie, de la ora 19.00, Dorin Bofan le va vorbi participanților despre fotografia de natură. Cei prezenți în sală vor afla cum a început povestea lui Dorin, vor afla despre căutările sale continue, dar și ideile din spatele lucrărilor sale. De-a lungul carierei sale, Dorin și-a văzut fotografiile publicate în reviste precum National Geographic Romania, National Geographic Traveler, Photo Magazine, FOTO4all, GDT Forum Naturfotografie și multe altele.

În ultima zi, pe 18 iulie, începând cu ora 16.00, Cătălin Georgescu invită pasionații de plimbări fotografice la o tură foto prin campusul Universității Politehnica pentru a experimenta compoziții urbane și pentru a învăța cum să se folosească de jocul de lumini și umbre.

Mai multe informații despre cei patru fotografi și evenimentele organizate alături de ei găsești pe blogul F64. De asemenea, prezentările din timpul evenimentului Zilele Canon vor fi transmise live pe site-ul F64 și evenimentul poate fi urmărit, de asemenea, prin Facebook 

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de fotografie si F64, ne găsiți pe contul oficial de Facebook: https://www.facebook.com/F64.ro.

F64 susţine pasionaţii de imagini, indiferent de ocupația acestora şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă