De Citit : Altele

Vara aceasta, Grand Cinema & More prezintă în exclusivitate cele mai spectaculoase evenimente de muzică clasică din lume

| 08 iulie

Concertul celebrului violonist André Rieu, Festivalul “Operelor din Portul Sydney si spectacolele “Carmen”, “Madame Butterfly” si “William Tell” vor oferi o experiență unică spectatorilor

 

București, 3 iulie 2015 – Grand Cinema & More a inclus în programul pentru vara aceasta, în lunile iulie și august, o serie de transmisiuni-eveniment, care se adresează tuturor iubitorilor de muzică clasică. Experiența vizionării acestor spectacole si emoția ascultării celor mai apreciați artiști clasici ai scenei mondiale sunt amplificate de tehnologia si echipamentele de ultimă generație din sălile Grand Cinema & More.

Cu siguranță, cel mai așteptat eveniment din program este concertul celebrului violonist André Rieu de la Maastrich, din data de 18 iulie, ora 21.00. Înregistrarea concertului din orașul natal al artistului îi prezintă pe André si celebra Orchestra Johann Strauss într-un spectacol vibrant de muzică și lumini. Concertul lui André Rieu ar putea fi considerat ca fiind una dintre cele mai mari și mai importante transmisiuni ale unui eveniment în sălile de cinema.

“Sunt atât de încântat că încă un concert din orașul meu natal, Maastricht va ajunge în cinematografe, în iulie! Va fi un eveniment incredibil și vă promit că va fi o noapte muzicală de neuitat. Dacă nu puteți veni la Maastricht, venim noi la voi, în cinematograful vostru“, declară pentru fanii săi André Rieu.

În data de 5 iulie, Grand Cinema & More vă invită la cea mai impresionantă uvertură din istoria operei mondiale: “William Tell”, de Gioachino Rossini, în regia lui Damiano Michieletto și sub bagheta lui Antonio Pappano. Spectacolul, transmis de la Royal Opera House din Londra, va putea fi vizionat în direct din sala de cinema de la ora 17.00.

În luna august, Festivalul “Operelor din Portul Sydney” le va tăia rasuflarea spectatorilor. Programul va debuta în data de 13 august, ora 20.00, cu un spectacol extravagant, “Traviata”, prezentat de Opera din Australia pe o scenă plutitoare în Sydney Harbor. Reprezentația compusă din decoruri impresionante, costume unice și un fascinant joc de artificii devine o experiență unică chiar și în sala de cinema. Seria va continua cu “Carmen”, pe 20 august, ora 20.00 și “Madame Butterfly”, în regia lui Alex Ollé, pe 27 august, ora 20.00.

Pentru vizitatorii care optează pentru toate cele trei spectacole de operă din luna august, Grand Cinema and More oferă bilete la preț redus (de la 55 ron la 45 ron/spectacol).

Mai multe detalii despre program și bilete pe www.grandentertainment.ro

 

Despre Grand Cinema a& More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex .